0733 - 89 88 40sofia@gashitrading.com

Renovering i Mölndal

Renovering i Mölndal

Det är inte bara med trädgårdsskötsel som vi kan hjälpa dig, utan vi är även kapabla till att hjälpa dig med det mesta när det kommer till arbeten som har att göra med renovering i Mölndal och dess omnejd. Vi kan hjälpa dig med renoveringsarbeten inom material som marmor eller kakel, och dessutom kan vi erbjuda dig flera olika typer av lösningar när det kommer till dessa material, eftersom vi är medvetna om att kunder uppskattar mycket när de kan välja lösning efter den personliga och individuella smaken. Vi gör vårt bästa för att kunna anpassa det arbete som vi utför efter dig som kund, och det är på grund av att det är dina förutsättningar, önskemål och behov som vi sätter i fokus på vårt företag.

Import av material

Vi importerar flera av de material som vi använder oss av när du söker hjälp av oss på Gashi Trading. Detta är för att du ska kunna välja om du exempelvis skulle vilja ha material från Albanien, Grekland, Italien, Turkiet eller Indien när vi genomför en renovering i Mölndal hos dig. Det är endast med ISO-certifierade leverantörer och fabriker som vi arbetar med, eftersom det är viktigt för oss att allt det som vi har att göra med uppfyller de krav som finns på exempelvis miljö, arbetsmiljö och annat som är viktigt för ett hållbart företag och nöjda anställda.

Vi ger dig råd

Självfallet kan vi ge dig råd innan du slutligen bestämmer dig för vilken typ av arbete som du vill ha hjälp med. Vi har mångårig erfarenhet inom det mesta som rör renovering. Med vår hjälp erhåller du ett fantastiskt resultat, som du verkligen kan vara helnöjd med. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det arbete inom renovering, som du önskar få hjälp med.

Begär en offert

Om våra tjänster inom renovering i Mölndal skulle intressera dig så kan du begära en offert för presumtivt arbete. Det som gör att du gynnas av att begära en offert är att du kan sätta dig ner i ugn och ro och se över om du tror att vårt företag är det som du vill ska hjälpa dig, istället för att behöva ta ett stressat beslut som kanske inte blir det som är bäst. Om det är någonting kring våra offerter som du tycker är oklart så får du gärna höra av dig till oss så förklarar vi och svarar på dina frågor.

Vi önskar dig än en gång välkommen till vårt företag när du vill ha hjälp med renovering i Mölndal.